KISÁLLAT KOZMETIKA

Az egészségért és szépségért

Szeretettel várjuk Aszódon, Gödöllőn, Fóton és Veresegyházon igényesen kialakított kutyakozmetikánkban a szépülni vágyó házi kedvencet!

Tapasztalt és lelkiismeretes kozmetikusaink minden fajta kutya és cica megfelelő ápolását vállalják,  a kutya tulajdonságainak és a gazdi kérésének figyelembevételével.

A kozmetikázás során szem előtt tartjuk a kutya szőrtípusát, tartási körülményeit, szokásait és ezeknek megfelelően készítjük el a megfelelő fazont.

Bejelentkezés

A kisállat-kozmetikai szolgáltatás igénybe vételéhez előzetes bejelentkezés szükséges.

ASZÓD

+36 30 828 1679

FÓT

+36 30 228 0406

GÖDÖLLŐ

++36 30 943 9898

VERESEGYHÁZ

+36 30 241 2567

Kozmetikai szolgáltatások

Szeretettel és türelemmel szépítünk

FÜRDETÉS, SZÁRÍTÁS

A fürdetés az állat jellemzőinek megfelelő speciális samponnal történik, amelyet a teljes szárítás követ, a bontás és fésülés lépeseinek közbeiktatásával.

NYÍRÁS, TRIMMELÉS

Amennyiben a kutya szőrzete megköveteli speciális gépi- és/vagy kézi nyírással távolítjuk el a nem kívánt szőrzetet.

FÜLTISZTÍTÁS

A fülek rendszeres ápolása elengedhetetlen feladat , kiváltképpen azon kutyák esetében, amelyeknek a külső hallójáratában szőrszálak nőnek.

KAROMVÁGÁS

A karmok állapotának felmérése után kozmetikusunk lecsökkenti a karmok méretét a fájdalommentes járásért és az egészséges talpakért.

BŰZMIRIGY TISZTÍTÁS

Kutyakozmetikai szolgáltatásunk során amennyiben telítettek vagy gyulladtak a mirigyzacskók munkatársunk szakszerűen kitisztítja.

TANÁCSADÁS

Kozmetikusaink szakszerű tanácsokkal látják el a gazdikat, a kedvencek egészsége és szépsége érdekében.

Hasznos tanácsok

Hogyan ápoljuk kedvencünket?

Szemek ápolása

Ajánlott naponta ellenőrizni a szemek környékét, ha szükségesnek találjuk tiszta vízzel vagy szem tisztító csepp alkalmazásával ápoljuk a szemek környékét.

Mancsok és karmok ápolása

A hosszú és szálkás szőrű kutyák szőrét a mancsok között is ajánlott kivágni. Amennyiben a körmök nem kopnak megfelelően, akkor 2-3  havonta le kell vágni. Ennek elhagyása esetén kellemetlenné válik a séta és deformálódhatnak az ujjak.

Szőrzet gondozása

A különböző típusú szőrzetek más és más ápolást igényelnek. Általánosságban elmondható, hogy a rövid szőrű kutyák esetén ajánlott 3 naponta átfésülni. A hosszú szőrű négylábúak gyakrabban igénylik az ápolást.