Lelkesedésünk
az állatok szeretetéből fakad

Tudjuk, hogy az Ön kedvence különleges családtag. Ezért várjuk, hogy megismerjük a legjobb barátját, miközben gondoskodó türelemmel és szaktudással gyógyítunk. A diagnózis felállítását követő, célzott terápia mellett tanácsadás, betegségmegelőzés és utókezelés szolgáltatásokkal várjuk, hogy háziállata hosszú évekig Önnel legyen.

állatorvosi rendelő macska

Kiváló állatorvosaink

Elkötelezettséggel és szeretettel gyógyítunk

Milei László Turu Állatorvos

dr. Milei László

ügyvezető, klinikus állatorvos

Bemutatkozás

1984- ben szereztem meg az állatorvosi diplomámat Budapesten. Gyakornokként  a gödöllői és a  ceglédi  állatkórházakban, majd  az állatorvosi egyetem szülészeti tanszékén szereztem tapasztalatokat. 1990-ben Münchenben német állatorvosi diplomát szereztem. Több évig dolgoztam Bajorországban, kisállat és haszonállat rendelőkben. 1993-tól Puchheim-ban (München) saját kisállat rendelőt nyitottam.  2009-ben alapítója voltam Veresegyházon a Turul Állatorvosi Rendelő és Állatpatikának, majd 2013-ban megnyitottuk a  gödöllői Turul Állatorvosi Rendelő és Állatpatikát.

Kedveltebb területek:  Alternatív medicina, sebészet, bőrgyógyászat

Turul Állatorvos

dr. Kálnai Paula

klinikus állatorvos

+36 30 301 0696

Bemutatkozás

2016 februárjában szereztem állatorvosi diplomát és felsőfokú vadgazdálkodási képesítést a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán. 2016 júniusában csatlakoztam a Turul Állatorvosi Rendelőhöz, ahol már pályakezdésem előtt is 2 évig gyakornokként segíthettem, és így széles körű klinikai tapasztalatot szereztem. Az egyetemi évek alatt lehetőségem nyílt a hannoveri és a genti kisállat klinika munkálataiba is bekapcsolódni.

Kedveltebb területeim közé tartozik a képalkotó diagnosztika és az egzotikus állatok gyógyászata.

Turul Állatorvos Kürtös Gergő

dr. Kürtös Gergő

klinikus állatorvos

+36 30 301 0718

Bemutatkozás

Diplomámat 2016-ban szereztem a SZIE Állatorvos-tudományi Karán. Már a tanulás mellett is rendszeresen asszisztáltam egy vidéki vegyes állatorvosi praxisban, az egyetem évei alatt kezdtem érdeklődni a kisállatok belgyógyászata iránt. Az államvizsga után 3 hónapot töltöttem Belgiumban, ahol a Genti Egyetem Kisállatklinikájának munkájában vehettem részt gyakornokként. Hazatérésem után csatlakoztam a Turul Állatorvosi Rendelő csapatához.

Kedvelt területek: belgyógyászat, labordiagnosztika, bőrgyógyászat.

Allatrovos Veresegyhaz Pesak Linda

dr. Pesák Linda

klinikus állatorvos

+36 30 186 0442

Bemutatkozás

1984-ben születtem Budapesten. A középiskola elvégzése után felvételt nyertem a SZIE Állatorvos Tudományi Karára (ma: Állatorvosi Egyetem). Végzősként egy fél évet a müncheni állatorvosi egyetemen kisállat klinikáján töltöttem el. A diplomám megszerzése után egy lakóhelyemhez közel eső rendelőben dolgoztam, ahol a társállatok mellett, haszonállatok kezelésébe is nyerhettem némi betekintést.

2012 októberétől a máltai Centru San Frangisk állami kisállatkórház rezidens állatorvosa voltam. A szigeten eltöltött egy év alatt számos külföldi állatorvost, hallgatót, gyakornokot ismertem meg, és általuk különböző protokollokat, kezelési módszereket, műtéti technikákat sajátíthattam el. Ezután a Juhász Tamás Kisállatkórházban eltöltött 3 év alatt emelhettem magasabb szintre a már megszerzett tudásomat. A nagy esetszámnak köszönhetően a sürgősségi betegellátásban, ortopédiában, műszeres és labordiagnosztikában fejlődtem sokat.

2017 július óta vagyok tagja a Turul Állatkórház csapatának.

Munkám során nagy hangsúlyt fektetek a tulajdonosokkal való kommunikációra, hogy a legoptimálisabb szolgáltatást ill. kezelést közösen határozhassuk meg. Fontosnak tartom a rendszeres állatorvosi viziteket, melyekkel egyes betegségek hamarabb diagnosztizálhatók, így kedvenceink a lehető legtovább élhetnek egészséges, kiegyensúlyozott életet.

Kedvelt területeim: ultrahang diagnosztika, kardiológia, laborgiagnosztika, sürgősségi betegellátás, lágyszervi sebészet.

turul állatorvos

dr. Surányi Nina

klinikus állatorvos

 +36 30 748 8248

Bemutatkozás