Lelkesedésünk
az állatok szeretetéből fakad

Tudjuk, hogy az Ön kedvence különleges családtag. Ezért várjuk, hogy megismerjük a legjobb barátját, miközben gondoskodó türelemmel és szaktudással gyógyítunk. A diagnózis felállítását követő, célzott terápia mellett tanácsadás, betegségmegelőzés és utókezelés szolgáltatásokkal várjuk, hogy háziállata hosszú évekig Önnel legyen.

állatorvosi rendelő macska
0
városban
0
állatorvos
0
asszisztens, patikus
0
kisállatkozmetikus

Kiváló állatorvosaink

Elkötelezettséggel és szeretettel gyógyítunk

Milei László Turu Állatorvos

dr. Milei László

ügyvezető, klinikus állatorvos

Bemutatkozás

1984- ben szereztem meg az állatorvosi diplomámat Budapesten. Gyakornokként  a gödöllői és a  ceglédi  állatkórházakban, majd  az állatorvosi egyetem szülészeti tanszékén szereztem tapasztalatokat. 1990-ben Münchenben német állatorvosi diplomát szereztem. Több évig dolgoztam Bajorországban, kisállat és haszonállat rendelőkben. 1993-tól Puchheim-ban (München) saját kisállat rendelőt nyitottam.  2009-ben alapítója voltam Veresegyházon a Turul Állatorvosi Rendelő és Állatpatikának, majd 2013-ban megnyitottuk a  gödöllői Turul Állatorvosi Rendelő és Állatpatikát.

Kedveltebb területek:  Alternatív medicina, sebészet, bőrgyógyászat

Turul Állatkórház Székely Dániel

dr. Székely Dániel

kisállatgyógyász szakállatorvos, kórházvezető

+36 30 588 8590

Bemutatkozás

Állatorvosi diplomámat 2007-ben szereztem a SZIE Állatorvos-tudományi Karán, Budapesten. Klinikai gyakorlatomat Hollandiában, az utrechti egyetem kisállat klinikáján, majd a budapesi állatorvosi egyetem belgyógyászatán szereztem. Több nagy forgalmú budapesti klinikán (Non-stop Állatkórház, Csepeli Állategészségügyi Központ, Körönd Állatorvosi Rendelő), majd a gödi Profivet Állatkórházban szereztem széleskörű tapasztalatot a kedvenc állatok konzervatív, ill. sebészeti ellátása terén. 2014-ben csatlakoztam a rendelői csapathoz. 2017-ben sikeresen vizsgáztam és kisállatgyógyász szakállatorvosi diplomát szereztem.

Kedveltebb területeim: sebészet, ultrahang- ill. röntgen-diagnosztika, egzotikus páciensek ellátása

dr. Annus Kata

klinikus állatorvos

 +36 30 156 4004

Bemutatkozás

2014-ben szereztem diplomát a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán. Tanulmányaim alatt külföldi klinikákon (Bécs, München, Zágráb) is lehetőségem volt tapasztalatot szerezni a kisállatgyógyászat terén. Végzés után egy ideig az Egyetemen voltam kutató-oktató státuszban, majd nagy forgalmú budapesti kisállatkórházban és kisállat rendelőben is dolgoztam.

Érdeklődési területem a kutyák, macskák belgyógyászata és sebészete.

dr. Bata Viktória

klinikus állatorvos

+36 30 822 8560

Bemutatkozás

Állatorvosi diplomámat, mely egyben felsőfokú vadgazdálkodási képzettség is, a Szent István egyetem állatorvos-tudományi karán kaptam 2011-ben. Első tapasztalataimat diákéveimben budapesti kisállatrendelőkben szereztem, majd főállású állatorvosként több éven keresztül a Bajavet Állatorvosi Rendelő dolgoztam, és képeztem tovább magam. 2015-től pedig a Turul Állatorvosi Rendelő csapatát erősítem.

Kedvelt területeim közé tartoznak az egzotikus állatok és a szülészet.

Turul Állatorvos

dr. Stummer-Knyihár Viktória

klinikus állatorvos

+36 30 659 0447

Bemutatkozás

2015 márciusában végeztem a budapesti Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán, és ekkor csatlakoztam a rendelő csapatához is. Az egyetemi évek alatt gyakorlataimat Budapesten, Békéscsabán és Hannoverben töltöttem, jelenleg pedig az egyetem Belgyógyászati Tanszékének gyakornoki programjában is részt veszek.

Elsősorban a kisállat-gyógyászat alkotja a főbb érdeklődési körömet, azon belül is a belgyógyászat és az egzotikus állatok gyógyászata.

Turul Állatorvos Csizmadia Petra

dr. Csizmadia Petra

klinikus állatorvos

+36 30 185 1030

Bemutatkozás

A diplomámat a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán szereztem 2013-ban. Az egyetem alatt a legtöbb szabadidőmet az egyetem sebészeti klinikáján töltöttem. Így mind lágysebészetben, mind csontsebészetben sikerült elsajátítanom a legújabb műtéti technikákat. Tanulmányaim során volt szerencsém 2 hónapot eltölteni az Egyesült Államokban, Phoenix-ben egy állatorvosi klinikán. A diploma megszerzése után széleskörű tapasztalatot szereztem Szekszárdon a Központi Állatkórházban majd Budapesten a Napkelet Állatorvosi Rendelőben.

Az ortopédia és a csontsebészet áll hozzám a legközelebb. A sebészeten kívül a kedvenc területeim közé tartozik még az ultrahang- és röntgen diagnosztika.

Turul Állatorvos

dr. Kálnai Paula

klinikus állatorvos

+36 30 301 0696

Bemutatkozás

2016 februárjában szereztem állatorvosi diplomát és felsőfokú vadgazdálkodási képesítést a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán. 2016 júniusában csatlakoztam a Turul Állatorvosi Rendelőhöz, ahol már pályakezdésem előtt is 2 évig gyakornokként segíthettem, és így széles körű klinikai tapasztalatot szereztem. Az egyetemi évek alatt lehetőségem nyílt a hannoveri és a genti kisállat klinika munkálataiba is bekapcsolódni.

Kedveltebb területeim közé tartozik a képalkotó diagnosztika és az egzotikus állatok gyógyászata.

Turul Állatorvos Kürtös Gergő

dr. Kürtös Gergő

klinikus állatorvos

+36 30 301 0718

Bemutatkozás

Diplomámat 2016-ban szereztem a SZIE Állatorvos-tudományi Karán. Már a tanulás mellett is rendszeresen asszisztáltam egy vidéki vegyes állatorvosi praxisban, az egyetem évei alatt kezdtem érdeklődni a kisállatok belgyógyászata iránt. Az államvizsga után 3 hónapot töltöttem Belgiumban, ahol a Genti Egyetem Kisállatklinikájának munkájában vehettem részt gyakornokként. Hazatérésem után csatlakoztam a Turul Állatorvosi Rendelő csapatához.

Kedvelt területek: belgyógyászat, labordiagnosztika, bőrgyógyászat.

Allatrovos Veresegyhaz Pesak Linda

dr. Pesák Linda

klinikus állatorvos

+36 30 186 0442

Bemutatkozás

1984-ben születtem Budapesten. A középiskola elvégzése után felvételt nyertem a SZIE Állatorvos Tudományi Karára (ma: Állatorvosi Egyetem). Végzősként egy fél évet a müncheni állatorvosi egyetemen kisállat klinikáján töltöttem el. A diplomám megszerzése után egy lakóhelyemhez közel eső rendelőben dolgoztam, ahol a társállatok mellett, haszonállatok kezelésébe is nyerhettem némi betekintést.

2012 októberétől a máltai Centru San Frangisk állami kisállatkórház rezidens állatorvosa voltam. A szigeten eltöltött egy év alatt számos külföldi állatorvost, hallgatót, gyakornokot ismertem meg, és általuk különböző protokollokat, kezelési módszereket, műtéti technikákat sajátíthattam el. Ezután a Juhász Tamás Kisállatkórházban eltöltött 3 év alatt emelhettem magasabb szintre a már megszerzett tudásomat. A nagy esetszámnak köszönhetően a sürgősségi betegellátásban, ortopédiában, műszeres és labordiagnosztikában fejlődtem sokat.

2017 július óta vagyok tagja a Turul Állatkórház csapatának.

Munkám során nagy hangsúlyt fektetek a tulajdonosokkal való kommunikációra, hogy a legoptimálisabb szolgáltatást ill. kezelést közösen határozhassuk meg. Fontosnak tartom a rendszeres állatorvosi viziteket, melyekkel egyes betegségek hamarabb diagnosztizálhatók, így kedvenceink a lehető legtovább élhetnek egészséges, kiegyensúlyozott életet.

Kedvelt területeim: ultrahang diagnosztika, kardiológia, laborgiagnosztika, sürgősségi betegellátás, lágyszervi sebészet.

turul állatorvos

dr. Surányi Nina

klinikus állatorvos

 +36 30 748 8248

Bemutatkozás